רוטב האלילה הירוקה

הרוטב הזה כל כך טעים ומתאים למגוון כל כך גדול של מאכלים, שלא תוכלו להפסיק להכין אותו. מצויין לסלט ירוק, נפלא על דגים, משדרג כל סנדביץ'. אפשר לגוון בשילובים של עשבי התיבול, לפי החשק והטעם.

מרכיבים:

חצי כוס מיונז

עלה גדול של קייל

עלי נענע מופרדים מ- 4 גבעולים

2 גבעולי בצל ירוק

חופן קטן פטרוזיליה

שן שום אחת

כף מיץ לימון

קמצוץ משחת וואסאבי (לא חובה)

מלח, פלפל

הכנה:

מכניסים את כל המרכיסים למעבד מזון או למיכל של בלנדר מוט. טוחנים עד לקבלת רוטב אחיד וירוק. אם יצא סמיך מדי אפשר לדלל עם  מעט מים.