סלט בוק צ'וי, מנגו ונבטים סינגפורי של ג'קי

אל תיבהלו מהאורך של רשימת המרכיבים – כולם קלים להשגה, והתוצאה כל כך טעימה!

 

לסלט:

חצי ראש בוק צ'וי, חתוך לרצועות דקות

2 חופנים תערובת נבטים (סויה, אלפלפה, חמניות)

גזר, חתוך לרצועות דקות

מנגו, חתוך לרצועות דקות (בחורף אפשר להחליף באפרסמון)

לרוטב:

חצי בצל אדום, פרוס לטבעות דקיקות

מיץ מלימון וחצי

כפית רוטב סויה

כפית סוכר חום

כפית ג'ינג'ר טרי מגורר

עלה של למונגראס, מעוך עם הגב של הסכין

כמה טיפות שמן שומשום

כף גדושה קוקוס, קלוי מעט במחבת

פטרוזיליה, נענע, בזיל, כוסברה (מה שיש) – קצוצים דק

חצי כוס שמן (לא שמן זית)

הכנה:

לפחות שעה לפני ההגשה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת קטנה ושומרים במקרר (אפשר גם יותר זמן מראש).

מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.

מוציאים מהצנצנת את גבעול הלמונגראס. שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים.