סלט חורפי של חסות, אבוקדו ומנדרינה

לסלט:

קערה מלאה חסות מכל הסוגים ובכל הצבעים (חמאה, מסולסלת ורומית)

אבוקדו בשל, מקולף וחתוך לקוביות גדולות

2 מנדרינות (אחת לסלט ואחת לרוטב)

לרוטב:

מיץ ממנדרינה אחת

רבע כוס שמן זית

מלח ופלפל גרוס גס

הכנה:

  • מקלפים מנדרינה אחת, מפרידים לפלחים, חותכים את הפלחים ל-3 ומסלקים את הגרעינים.
  • קורעים את עלי החסה בידיים לגודל ביס.
  • מערבבים בקערה את החסות, האבוקדו והמנדרינה.
  • מכינים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת קטנה עם מכסה, ומשקשקים עד שמעורבב היטב.
  • שופכים את הרוטב על הסלט ממש לפני ההגשה.