סלט חורפי של חסות, אבוקדו ומנדרינה
לסלט:
קערה מלאה חסות מכל הסוגים ובכל הצבעים (חמאה, מסולסלת ורומית)
אבוקדו בשל, מקולף וחתוך לקוביות גדולות
2 מנדרינות (אחת לסלט ואחת לרוטב)
לרוטב:
מיץ ממנדרינה אחת
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל גרוס גס
הכנה:
- מקלפים מנדרינה אחת, מפרידים לפלחים, חותכים את הפלחים ל-3 ומסלקים את הגרעינים.
- קורעים את עלי החסה בידיים לגודל ביס.
- מערבבים בקערה את החסות, האבוקדו והמנדרינה.
- מכינים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת קטנה עם מכסה, ומשקשקים עד שמעורבב היטב.
- שופכים את הרוטב על הסלט ממש לפני ההגשה.
