בוק צ'וי משי

קוראים לו לפעמים באק-צ'וי, בוק-צ'וי או פקצ'וי, ובסינית זה "ירק לבן". זהו סוג של כרוב מסין (ולא להתבלבל עם הירק בעל העלים הגדולים והחיוורים שמוכר בארץ כ"כרוב סיני"). לבוק צ'וי עלים גדולים עגלגלים ירוקים כהים, וגבעול לבן עבה. הבוק צ'וי דל מאד בקלוריות, ועשיר בויטמינים A ו- C.

מהרבה בחינות הוא מזכיר מנגולד, ובאמת אפשר להשתמש בו במתכונים במקום במנגולד. אפשר למלא אותו, להוסיף אותו למרקים, והוא משתלב נפלא בתבשילים אסיאתיים. לרעיונות למתכונים.